1 Ocak 2010 Cuma

YERLİ MALI HAFTASI

Yerli malı yurdun malı...Yerli malı haftası sebebiyle ortaya çıkmış bir yılbaşı pastası..yeni yıla çok yakın bir zamanda yapmıştık yerli malı haftasını..öyle olunca pastanın konseptide yılbaşına uygun oldu:))aslında bu pasta çok kıymetli:)))neden derseniz başına gelmedik kalmadı ama yıkılmadım ayaktayım dedi son ana kadar:)))

Yerli malı haftası dolayısıyla şu anda eğitim aldığım sınıfça beraber herkes birşeyler hazırlayıp getirdi..

Kardeşimin yaptığı ve özellikle hocamız tarafından çok beğenilen YEŞİL MERCİMEK SALATASI
Gerekli malzemeler:
1 bardak haşlanmış yeşil mercimek
yarım demet maydanoz, dereotu, nane, taze soğan
1 limon suyu
tuz
zeytinyağı
Yapılışı:
1. Yeşillikleri doğrayıp mercimeğin içine ilave edin.
2. Diğer bütün malzemeleri de ilave edip karıştırın.
3. Tuzunu ve limonunu damak zevkinize göre ayarlayın veee afiyet olsun:)))